Siirry suoraan sisältöön

Soihtu Coaching


Soihtu Coaching-valmennukset saavat sinut inspiroitumaan, innostumaan ja onnistumaan ymmärryksen kautta! Valmennukset toteutetaan yksilöllisesti sinulle toimivimpia keinoja käyttäen.

Käyttämäni työkalut perustuvat tieteellisesti tutkittuun tietoon ja useisiin liikunta- ja hyvinvointialan asiantuntijoiden järjestämiin koulutuksiin. Oma kiinnostukseni hyvinvointiin ja liikuntaan on jatkuva oppikoulu; seuraan aktiivisesti uusimpia julkaisuja, tutkimuksia ja muuta materiaalia. Lisäksi testaan itse eri tekniikoita ja harjoitteita ja lajeja omassa harjoittelussani.

Tule mukaan ja innostu yhdessä!

Soihtu Coaching -valmennuksessa saat tietoa itsestäsi ja asioista, jotka vaikuttavat motivaatiosi syntyyn ja sen ylläpitämiseen – tai lopahtamiseen.

Haluan jokaisen kokevan oivalluksia, elämyksiä ja todellista vaikuttavuutta.

Saat käyttöösi konkreettisia työkaluja, joita hyödyntämällä tekeminen vie aktiivisesti kohti haluttua tavoitetta.

Liikunta- ja hyvinvointivalmennukset sisältävät motivaatiota vahvistavan alkukartoituksen, jossa selvitetään juuri sinun oma luontainen tyylisi –
eli pääsemme heti kartalle siitä,
millaiset valinnat vahistavat onnistumisen mahdollisuuksiasi.
Kun kartoitus luontaisesta tyylistä on tehty, on hyvä lähteä rakentamaan itse polkua – hyvinvointivalmennusta, joka sisältää ohjeet liikuntaan, ravintoon ja palautumiseen – jokaisen omista lähtökohdista alkaen.
Lisää valmennuksista tästä.

Työssä jaksamista, opiskelun helpottamista ja arjen sujuvuutta helpottavat
Työ- ja Oppimistyylianalyysit WSA ja LSA
ovat laajempia kartoituksia omasta yksilöllisestä tyylistäsi. Ne antavat valtavasti tietoa siitä, kuinka saat arjen rullaamaan sujuvammin. Analyysin tuloksia hyödyntämällä työ tai opiskelu ei enää kuluta sinulta energiaa, vaan se lisää energian määrää, motivaatiota ja onnistumisen kokemuksia. Lisäksi löydät parhaat keinot palautumiseen – ja löydät uusia vahvuuksiasi. Työyhteisössä WSA-analyysin hyödyntäminen tukee tiimin toimintaa, sujuvoittaa johtamista ja saa tuloksen paranemaan.
Lue lisää täältä!

Oletko osaaja? Haluaisitko olla osana Soihtu Coaching -tiimiä ja kehittämässä jotain uutta?

Tai Katso tämä linkki (YouTube)

Kuka tätä pyörittää?

Piia Hämäläinen

  • Liikunnanohjaaja AMK (2023)
  • Tradenomi AMK (2002)
  • LSA, WSA & TSA eli oppimis, työ- ja ohjaustyylien kansainvälisesti sertifioitu asiantuntija | master trainee (Consultica Oy, 2022)
  • Monipuolinen osaaja, tekijä – pitkä kokemus asiakasrajapinnassa työskentelystä (lisää koulutuksesta & kokemuksesta täältä)
  • Intohimoinen kestävyysurheilijia – maastopyöräilyssä myös kilpaillut aktiivisesti aikuisiällä. Pitkä kokemus fyysisen kunnon monipuolisesta kehittämisestä. (Lisää täältä)
  • Kolmen lapsen äiti, maatilan tyttö Kaustiselta ja oman sydämensä palon seuraaja

Soihtu Coaching
Y-tunnus 3205100-5
Piia Hämäläinen

piia@soihtucoaching.fi
+358 50 35 89 347

Instagramissa @soihtucoaching
Facebookissa @soihtucoaching