Siirry suoraan sisältöön

Nimenvaihdos – sama Piia

  • tehnyt

Elokuun kuudenteen päivään liittyy monenlaisia asioita. Tuona päivänä on Jamaika itsenäistynyt (1962), Andy Warhol syntynyt (1928) ja Amerikka pudottanut ydinpommin Hiroshimaan (1945). Meille kuudes elokuuta oli ehdottomasti ilon ja onnen täyteinen päivä tänä vuonna 2023, sillä sanoimme mieheni kanssa lähes vuosikymmenen taipaleen päätteeksi ’Tahdon’ ja tämän myötä päädyin ottamaan sukunimekseni mieheni nimen. Tunnette minut siis jatkossa nimellä Piia Hämäläinen entisen Jylhän sijaan. Jylhä -nimi voi tulla monissa paikoissa edelleen vastaan, mutta pyrin muuttamaan tiedot ajan tasalle olennaisissa yhteyksissä mahdollisimman pian.

Tällaisen pienen infon päätteeksi toivotan kaikille huikean hienoa loppukesää, kerätään voimia tulevaan syksyyn ja pimeneviin iltoihin. Mikäli haluat lähteä syksyyn ihan uudella energialla, suosittelen tutustumaan valmennuksiini sekä WSA- ja LSA-analyysimenetelmiin. Esimerkiksi WSA-työtyylianalyysi on mahtava itsetuntemusta lisäävä väline tutustua juuri sinulle toimivimpiin tapoihin työskennellä ja rentoutua. Saat haastavatkin tehtävät hoidettua helpommin kun olet tutustunut kartoitukseen juuri sinun yksilöllisistä omista tarpeistasi ja vahvuuksistasi. Katso lisätietoja tästä!

Ihanaa elokuuta kaikille! Mikäli sinulla herää kysymyksiä, voit olla myös suoraan sähköpostilla yhteydessä piia@soihtucoaching.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *