Siirry suoraan sisältöön

Hyvinvointi- ja liikuntavalmennukset

“Ole peloton etsiessäsi sitä, mikä saa sielusi syttymään.”

-Jennifer Lee

Soihtu Coachingin hyvinvointivalmennukset eivät tähtää pikavoittoihin. Valmennusten päämääränä on löytää avaimet pysyviin elintapojen muutoksiin, jotka tuovat jatkuessaan entistä parempaa hyvinvointia, jaksamista ja vahvempaa motivaatiota jatkaa – koska kyse ei ole enää ”projektista” tai ”kesäksi rantakuntoon kaalisopalla”-dieeteistä.

Soihtu Coaching -hyvinvointi- ja liikuntavalmennuksilla ymmärrät paremmin itseäsi ja opit tekemään valintoja, jotka loppujen lopuksi ovat itsellesi luontaisesti motivoivia.

Lisäksi saat rutkasti lisätietoa hyvinvointiasi tukevien elementtien osalta: uni, ravinto, liikunta ja stressinhallinta. Ymmärrät myös, millainen liikunta motivoi juuri sinua, ja saat selkeät ohjeet miten käytännössä toteutat liikuntasuunnitelmaa arjessasi. Tulet myös ymmärtämään, millaiset ajattelumallit liikuntaa koskien voivatkin olla vain ympäristösi opettamia.

Valmiita valmennuspaketteja on kaksi; Kunnon Kipinä sekä Soihtu -valmennus. Näiden lisäksi Sinun tarpeisiisi sopiva valmennuskokonaisuus voidaan räätälöidä aina tarpeen mukaan.

Tule mukaan nauttimaan ainutlaatuisesta matkasta ja löydä uutta virtaa arkeen sekä elämyksiä vapaa-aikaan!


Kunnon Kipinä

Ovatko kunto ja motivaatio hukassa?

Kiristääkö housunkaulus ja mieli on matala?

Olisiko vihdoin aika vaikuttaa omaan hyvinvointiin?

Oletko kamppaillut viimeaikoina motivaation ja terveyttä edistävien liikunnallisten elintapojen aloittamisen tai jatkamisen suhteen heikolla menestyksellä?

Tuntuuko, että nopean alkuinnostuksen jälkeen sinun on vaikea jatkaa uutta harrastusta tai ylläpitää parempia ruokailutottumuksia, vaikka tiedät kuinka paljon niillä on merkitystä oman jaksamisesi kannalta?

Etkö tiedä, mikä voisi olla sinulle sopiva tapa liikkua?

Silloin on oikea aika ottaa valmentaja avuksi.
Lähde matkalle parempaan jaksamiseen- sinulle sopivat eväät repussa ja hyvällä startilla Kunnon Kipinä -starttipaketilla!

Mikä Kunnon Kipinä -starttipaketti on?

Kunnon Kipinä -starttipaketti sisältää selkeän lähtötilanteen kartoituksen, toimintasuunnitelman ja helposti seurattavat ohjeet juuri sinulle yksilöllisesti toimivalla tavalla.

Saat ohjeet liikuntaan sinun arkirytmiisi ja omiin mieltymyksiisi sopivalla tavalla. Ohjeita noudattamalla jaksamisesi paranee, saat lisää energiaa ja onnistumisen kokemuksia!

Hyvän startin takaavan Kunnon Kipinä -valmennuksen hinta on vain 159€ – jos hinnan jakaa esimerkiksi kahdelle kuukaudelle, se on vain 2,65€ / päivä!

Mitä Kunnnon Kipinä -starttipaketti sisältää?

 • Lähtötilanteen kuntokartoitus sinulle sopivalla tavalla
 • 2 x 45 min tapaamiset
 • HYVINVOINTINAVIGAATTORI® -kartoitus, jonka visuaalinen raportti selkeyttää tämän hetken tilanteen seuraavien elementtien osalta:
  • Oma luontainen tyyli
  • Terveyttä ylläpitävän liikunnan määrä
  • Ruokailu ja ravinto
  • Uni ja palautuminen
 • Luodaan toimintasuunnitelma kartoituksesta saatujen tietojen ja henkilökohtaisen keskustelun perusteella
 • Ohjeet harjoitteluun

Kunnon Kipinä -starttipaketin hinta on 159€ (sis. alv 24%)

Mikäli tunnet tarvitsevasi lisätukea hyvinvoinnin polullasi, voit halutessasi sopia lisätapaamisia valmennuksiin. Lisätapaamiset 50€ / tunti. Mahdollista on sopia esimerkiksi opastusta ja valmennusta kuntosaliharjoitteluun, kestävyysharjoitteluun tai vaikka retkeilyyn. Lisäksi voimme sopia esimerkiksi rentoutusharjoituksen tai ravintoanalyysin tekemisestä.

Hyvinvointinavigaattori® antaa hyvän kokonaiskuvan, ja sen tulkitseminen on helppoa.

Soihtu-valmennus

Onko sinulla haasteita jaksamisen, ehkä myös työmotivaation suhteen?

Stressaako vähän liikaa, koko ajan?

Riittääkö työpäivän tai pakollisten velvollisuuksien jälkeen energiasi ainoastaan lepoon, NetFlix-sarjojen katsomiseen ja mukavaan oleiluun – mutta hyvästä levosta huolimatta
olosi on vetämätön?

Tuntuuko, että et ole löytänyt omaa paikkaasi tai olisiko sinulla enemmän annettavaa?

Etkö tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Onko oman liikuntalajin löytäminen ollut vaikeaa?

On erinomainen valinta ottaa valmentaja avuksesi, jotta pääset kartalle omista, yksilöllisistä ominaisuuksistasi joita tukemalla voit saavuttaa kokonaisvaltaisesti parempaa hyvinvointia.

Soihtu-valmennuksella saat syvän kuvan omista biologisista tarpeistasi ja vahvuuksistasi. Ymmärrät paremmin itseäsi oppimalla, kuinka aivosi toimivat myös aistien käytön ja liikunnan tarpeen näkökulmasta. Saat jokapäiväisen arjen toiminnan sekä hyvinvointia lisäävän liikunnan osalta toimivat työkalut ja sinulle sopivan suunnitelman, joka on helppo siirtää välittömiä hyötyjä tuottavaksi käytännön toiminnaksi.

Mikä Soihtu-valmennus on?

Soihtu-valmennus sisältää laajan lähtötilanteen ja yksilöllisen tyylin kartoituksen, toimintasuunnitelman ja selkeät ohjeet juuri sinulle itsellesi toimivalla tavalla sekä vaikuttavia keinoja palautumiseen.

Opit ymmärtämään paremmin itseäsi – voit löytää omia piileviä vahvuuksiasi!

Saat ohjeet ja vinkit myös liikuntaan omiin mieltymyksiisi ja sinun arkirytmiisi sopivalla tavalla – energiasi lisääntyy.

Kattavan Soihtu-valmennuspaketin hinta on 499€ – vuoden ajalle jaettuna 1,37€ / päivä. Sen pitkäaikaisten hyötyjen valossa sijoitus itseesi on yksi parhaista asioista mitä voit oman hyvinvointisi eteen tehdä.

Mitä Soihtu -valmenus sisältää?

 • Lähtötilanteen kuntokartoitus sinulle sopivalla tavalla
 • 3 x 45 min tapaamiset
 • HYVINVOINTINAVIGAATTORI® -kartoitus, jonka visuaalinen raportti selkeyttää tämän hetken tilanteen seuraavien elementtien osalta:
  • Oma luontainen tyyli
  • Terveyttä ylläpitävän liikunnan määrä
  • Ruokailu ja ravinto
  • Uni ja palautuminen
 • Laaja ja vaikuttava WSA-työtyylianalyysi tukemaan arjessa jaksamista, työhyvinvointia ja palautumista
 • Luodaan toimintasuunnitelma kartoituksista saatujen tietojen ja henkilökohtaisen keskustelun perusteella
 • Ohjeet harjoitteluun

Soihtu-valmennuksen hinta on 499€ (sis. alv 24%)

Mikäli tunnet tarvitsevasi lisätukea hyvinvoinnin polullasi, voit halutessasi sopia lisätapaamisia valmennuksiin. Lisätapaamiset 50€ / tunti. Mahdollista on sopia esimerkiksi opastusta ja valmennusta kuntosaliharjoitteluun, kestävyysharjoitteluun tai vaikka retkeilyyn. Lisäksi voimme sopia esimerkiksi rentoutusharjoituksen tai ravintoanalyysin tekemisestä.

Työtyylianalyysi (Working Style Analysis) antaa kattavasti tietoa sinun aivojesi toiminnasta, biologisista tarpeistasi ja vahvuuksistasi visuaalisen raportin avulla. Saat keinoja, joilla suoriudut uusista tai haastavista tehtävistä helpommin ja energiasi arjessa lisääntyy.
(Kuvat Consultica Oy)

Muut valmennuksen vaihtoehdot

Oma valmennuspaketti

Onko tarpeesi jotain muuta? Haluatko ohjausta enemmän kestävyysurheiluun, kuntosaliharjoitteluun tai vaikkapa retkeilyharrastuksen aloittamiseen – tai onko sinulla jokin suurempi tavoite, johon tähtäät? Ehkä haluat palautua paremmin tai kaipaat ruokavalioosi ryhtiä? Ota yhteyttä, räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus. Sinulle lasketaan tarjous tarvitsemiesi palvelujen osalta erikseen.

Pienryhmävalmennus

Oletteko ystävien kanssa harkinneet valmennuspalvelun hyödyntämistä? Porukalla treenatessa olette valmentajan lisäksi yhdessä toistenne tukena ja tsemppareina. Ryhmä motivoi, jakaa huolet ja moninkertaistaa onnistumisen kokemukset. Ottakaa yhteyttä, räätälöidään teille sopiva kokonaisuus. Teille lasketaan tarjous tarvitsemienne palvelujen osalta erikseen.

Hyvinvointinavigaattori®
WSA-työtyylianalyysi / LSA-oppimistyylianalyysi

Voit halutessasi tilata ainoastaan Hyvinvointinavigaattori® -kartoituksen tai WSA / LSA työ-/oppimistyylianalyysin. Tilaa Hyvinvointinavigaattori tai WSA / LSA -analyysi
tai kysy lisää!

MIKSI ET ALOITTAISI JO TÄNÄÄN?

Pidä huoli itsestäsi. Ota yhteyttä, kysy lisää tai tilaa valmennuspaketti tästä linkistä.

Olen sinun henkilökohtainen valmentajasi

Olen Piia Jylhä, Soihtu Coachingin perustaja ja valmentaja. Löydät minusta lisää tietoa täältä.

Soihtu Coaching
Y-tunnus 3205100-5
Piia Jylhä

piia@soihtucoaching.fi
+358 50 35 89 347

Instagramissa @soihtucoaching
https://www.instagram.com/soihtucoaching/