Siirry suoraan sisältöön

Työtyylianalyysi WSA & Oppimistyylianalyysi LSA

Haluatko helpottaa työntekoasi tai opiskeluasi? Voisitko oppia todella tuntemaan, kuinka aivosi toimivat? Kiinnostaako sinua valjastaa oma piilevä potentiaalisi käyttöön?

WSA-työtyylianalyysi ja LSA-oppimistyylianalyysi antaa yksityiskohtaista ja konkreettista tietoa siitä, mitkä asiat vaikuttavat työskentelytehoosi, oppimiskykyysi, tai motivaatiosi vahvistumiseen tai sen häviämiseen.

Opit ymmärtämään itseäsi ja myös ihmisiä ympärilläsi paremmin. Tiedostat, mihin asioihin sinun tulee erityisesti kiinnittää huomiota, jotta teet työskentelystäsi sujuvaa, tuloksellista ja motivaatiotasi vahvistavaa.
Tutustu menetelmään alla olevan videon avulla (2 min):

WSA-menetelmän avulla löydät myös erityisesti juuri sinuun itseesi voimakkaasti vaikuttavia keskittymiskyvyn ylläpidon sekä rentoutumisen tapoja. Haluatko tietää lisää?

WSA-analyysin hinta on 375€ (sis. alv 24%). Ryhmille tarjous lasketaan erikseen.

Hinta sisältää 14-sivuisen raportin ja 2 x 1h valmennuksen.

Haluatko tilata analyysin itsellesi tai lahjaksi? Tee tilaus yllä olevan painikkeen kautta lomakkeella tai lähetä sähköpostia osoitteeseen piia@soihtucoaching.fi.

LSA-oppimistyylianalyysi

Onko nuori aloittamassa opiskelut lukiossa tai ammattiin valmistavassa oppilaitoksessa? Haluatko tukea hänen matkaansa kohti oman näköistä elämää ja auttaa itsetuntemuksen vahvistumisessa?

LSA-oppimistyylianalyysi (Learning Style Analysis) on tarkoitettu nuorille, ja sen avulla saa vastaavasti kattavasti tietoa omaan oppimiseen vaikuttavista tekijöistä. Analyysin tuloksia hyödyntämällä oppimisesta tulee sujuvampaa ja motivaatio oppimiseen ja opiskeluun vahvistuu. Samalla saadaan välittömästi käyttöön otettavia keinoja kuormittumisen vähentämiseen.

Learning Style Analysis – Creative Learning Systems by Barbara Prashnig

LSA-analyysin hinta on 119€ (sis. alv 24%).

Hinta sisältää raportin (visuaalinen ja informatiivinen raportti jää pdf-muodossa itselle) sekä 2 x 1 tunnin mittaisen yhteisen analyysin Piian kanssa. Tapaaminen toteutetaan etäyhteydellä.
Ryhmille tarjous lasketaan erikseen.

Kysy lisää tai lähetä tarjouspyyntö tästä linkistä tai alla olevasta painikkeesta.

LSA & WSA -menetelmien luoja ja tieteellinen perusta

Professori (emerita) ja 1991 perustetun uusiseelantilaisen Creative Learning Centren perustaja Barbara Prashnig kehitti menetelmät, jotta oppisimme tunnistamaan ihmisten yksilöllisiä oppimis- ja työskentelytyylejä. Menetelmät pohjautuvat 1970-luvulla tieteellisen kehittämistyön aloittaneiden Rita & Kenneth Dunnin teoriaan oppimistyyliajattelusta, ja niiden viitekehyksenä toimii pyramidimalli jossa aivojen toiminta nähdään erityisen merkittävässä osassa. Barbara syntyi ja asui Itävallassa, jossa hän toimi 17 vuotta opettajana ja kouluttajana. Muutettuaan vuonna 1985 Uuteen-Seelantiin Barbarasta tuli maan nuorin professori kasvatustieteiden ja englannin kielen maisterin kasoistutkinnolla. Vuosien saatossa hän opiskeli myös kiihdytetyn oppimisen isänäkin tunnetun bulgarialaisen tiedemiehen, neurologi, psykiatri, psykologi ja kouluttaja tri Georgi Lozanovin opissa. Vuonna 1991 Barbara perusti Creative Learning Centren, ja Barbara onkin nykyään moninaisen oppimistyylitieteen yksi johtavista asiantuntijoista.

Suomessa menetelmän maahantuojana toimii Consultica Oy. Kansainvälisen akkreditoinnin suorittanut Anne Penttinen onkin kehittänyt menetelmän hyödyntämistä edelleen aivotutkimuksen näkökulmaa hyödyntäen. Analyysit ovat käytössä kansainvälisesti 33 eri maassa 10 eri kielellä. Niitä hyödynnetään yksilötasolta päiväkoteihin, pienistä yrityksistä suuriin globaaleihin suuryrityksiin ja ministeriöihin sekä työllistämisen palveluihin. (Lähde: consultica.com)

Menetelmää hyödyntää mm. työssään opetuksessa myös työkykyä tukevaa pedagogiikkaa käsittelevää väitöskirjatyötäään tekevä liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen lehtori Lapin ammattikorkeakoulusta, LiM, WSA & TSA master Tommi Haapakangas.


Helsingin Sanomien yhteydessä syksyllä 2022 jaetussa Työhyvinvointi-liitteessä WSA:n ja LSA:n hyödyistä ajatuksiaan lisää avaavat Haapakankaan lisäksi Betolarin talousjohtaja Riikka Ylikoski, Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla työskentelevä HR-asiantuntja Päivi Juslin sekä Valkea Lapland Oy:n yrittäjä Antti-Pekka Palokangas. Lue artikkeli tästä! (https://newspool.fi/artikkelit/elakoon-erilaisuus/)

TSA Teaching Style & Training Style Analysis™ – opettamisen ja ohjaamisen menetelmä

Opettajille, ohjaajille ja kouluttajille ryhmän ohjaukseen soveltuva TSA-menetelmä auttaa löytämään sen tavan työskennellä, joka palvelee ohjaamaasi ryhmää – eikä vain sinun luontaista tyyliäsi. Meillä on taipumuksena suosia itsellemme mieluisia tapoja ohjata ja opettaa, vaikka se ei aina palvele kohderyhmän mieltymyksiä ja tarpeita. TSA-menetelmän avulla osaamme valmistella, valmentaa ja kouluttaa optimaaliseen suoritukseen tähtäävin menetelmin. Se auttaa myös oppimis- ja valmennusprosessin hallinnassa.

Lisää menetelmästä Consultica Oy:n sivulta tästä linkistä.